Dag 10, Hoi An
29 november 2023 - Can Tho, Vietnam
Vandaag uitgeslapen, we hebben een vrije dag!!! Maar helaas hebben we ons opgegeven voor ...............een Vietnamese kookcursus!! Dus om negen uur met een golfcar naar het oude centrum waar we op de markt de nodige ingrediënten hebben gekocht. Door een zeer enthousiaste kok wat geleerd over de Vietnamese keuken. Onder andere noodlesoep, springroles, salade in bananabloemblad, gerookte vis in bananenblad en mango sticky rice als nagerecht. Ontzettend leuk om te doen en natuurlijk als lunch alle gemaakte gerechten zelf nuttigen. Vooral de springroles waren een succes!
TERUGGELOPEN naar het hotel, wat gerelaxed en om 17.00 uur ben ik met nog een aantal groepsgenoten opgehaald door een busje om naar een Spa even buiten Hoi An te gaan voor een massage. Iedereen nam de meest uitgebreide die 1 1/2 uur duurt. Maar eerst de voeten gewassen! HEERLIJK!!!!! Carla weet niet wat ze gemist heeft.
Terug in het hotel meteen LOPEND door naar een restaurantje waar burgers,pizza's, pasta's en steaks op het menu staan. Carla heeft gekozen voor een beefburger, ik voor een supermalse en perfect medium gegrilde ribey. Deze werd aan tafel geflambeerd.
Voldaan weer TERUGGELOPEN naar het hotel, het gebruikelijke afzakkertje en snel te bedde want morgen moeten we om 06.00 uur de bus in naar het vliegveld voor de binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City. Tot morgen!
Foto’s
3 Reacties
-
Susan:30 november 2023Oeoeoe....lekker springrolls... heb je de recepten mee? Ik houd me aanbevolen. 😁😁
-
Carla en Herman:30 november 2023Zeker, we hebben alle recepten. Carla gaat ze sturen.
-
Susan:30 november 2023Leuk!!!en lief